Indtast leverandørnummer og kode:

Hvis du har brug for hjælp til at logge ind, kan du maile til rt@junckers.com   
Du er også velkommen til at ringe på +45 2080 8414.

Det er uden omkostninger for dig at bruge vores klarmeldings-site. Hvis du ønsker at blive oprettet som Leverandør, kan du sende en mail til rt@junckers.com

Junckers hjemmeside for klarmelding og tilmelding af råtræ

4 vigtige datoer:

Junckers Industrier opdeler det årlige indkøb af råtræ i to sæsoner. En forårssæson (1. januar til 30. juni) og en efterårssæson (1. august til 31. december). Der åbnes for tilmelding af mængder til den kommende sæson i henholdsvis november og juni.

Fristen for indsendelse af tilmelding med ønske til leverancer i forårssæsonen er den 10. januar.

Sidste frist for klarmelding af leverancer i forårssæsonen er den 20. juni (Klarmeld ikke råtræ mellem 20. juni og 1. august uden der er indgået specifik aftale herom).

Fristen for indsendelse af tilmelding med ønske til leverancer i efterårssæsonen er den 10. august.

Sidste frist for klarmelding af leverancer i efterårssæsonen er den 20. december.

Enhver leverance til Junckers er baseret på en tilmelding sendt via denne hjemmeside. Først når tilmeldingen er bekræftet af Junckers, er der indgået aftale om leverancer.

Junckerkævler skal være friskskovede/ nyskördade

  • For Bøg og Ahorn er tidsfristen for rettidig klarmelding udenfor vækstsæsonen i perioden 1. november til 31. marts senest 4 uger/veckor efter skovning/ avverkning.
  • For Bøg og Ahorn er tidsfristen for rettidig klarmelding indenfor vækstsæsonen i perioden 1. april til 31. oktober senest 2 uger/veckor efter skovning/avverkning.
  • For Eg og Ask er tidsfristen for rettidig klarmelding hele året 6 uger/veckor efter skovning/averkning.

Såfremt klarmelding sker senere i forhold til skovningstidspunktet/avverkningstid forbeholdes ret til at afvise køb af for sent klarmeldte partier.